www.mediawave.hu | www.mediawavefestival.hu | www.romerhaz.eu | www.filmfundgyor.eu
etnik Archív
2017. május HKSzCsPSzVHKSzCsPSzVHKSzCsPSzVHKSzCsPSzVHKSz Aktuális program:
2017.05.26.
01020304050607080910111213141516171819202122232425262728293031

HÍRLEVÉL

Név:
E-mail cím:
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:
KÉPAJÁNLÓ

NYÁRI MŰVÉSZETI & KÖZÖSSÉGI MŰHELYEK :: KÖZÖSSÉGI ASZTAL/REGGELI & CSEREBERE

KÖZÖSSÉGI ASZTAL / REGGELI
(ha van kedved a pénzmentes világot gyakrolni):

 

A kedvezményes és a nem kedvezményes részvételi díj is csökken (műhelyenként más és más mértékben), ha részt kívánsz/mersz venni "közösségi reggeli" kezdeményezésünkben.


Ennek alapfeltétele, hogy hozol a közösbe kellő mennyiségű (ellátásért felelős kollégánk bólogat vagy csóválja a fejét döntésként), reggeliként fogyasztható tartós élelmiszert. E formának akkor van gyakorlati jelentősége számodra, ha nem boltban vásárolod azokat, hanem a család, a nagyi házi termékei azok. Pár tipp: kolbász, sonka, szalonna, sajt, méz, lekvár, zöldség, gyümölcs, és bármi ehető házitermék.

 

A kísérleti megoldásnak természetesen megvan az a veszélye, kockázata, hogy kevesen akarnak benne részt venni, vagy mindenki csak lekvárt hoz bele, stb.


Ezért gondold át és ha előzetesen tudod jelezni mit hozol (a komment rovatba beírhatod mennyiségi megjelöléssel), akkor esetleg már előre is látható lesz számunkra működőképes lesz-e a rendszer? És még időben eldönthetjük lesz-e vagy sem!

 

Az mindenesetre biztos, hogy sikere esetén számodra pénzkímélőbb megoldást jelent. Másrészt a közös étkezés, egymás kinálgatása fokozza a közösségben való munkálkodás örömét és a kapcsolatok gyorsabb elmélyülését.


Gondolkozz el rajta!

 

 

HA TEHETED, HOZZ KERÉKPÁRT!


A természetvédelmi park nagy területen fekszik (200 hektár). Függetlenül attól, hogy milyen műhelybe jelentkezel, esetlegesen segítségedre lehet a környezetterhelést nem jelentő, de a gyorsabb mozgást elősegítő bicikli. Egyébként gyalogosan közlekedhetsz és a terület sok részén nem is lehet máshogy!

 

 

CSEREBERE

 

MÁR 5-6 éve gyakoroljuk a csereberét a Mediawave különböző rendezvényein (Tartóshullám, Komárom, Ördögkatlan Fesztivál, Kisharsány). Többször leírtuk ennek szellemiségét és milrt is érdemes "csinálni".

 

Akit érdekel, itt olvashatja el ezeket.

 

KERESŐ


      
Speciális hírek
Nincs megjeleníthető aktualitás.