www.mediawave.hu | www.mediawavefestival.hu | www.romerhaz.eu | www.filmfundgyor.eu
etnik Archív
2018. június PSzVHKSzCsPSzVHKSzCsPSzVHKSzCsPSzVHKSzCsPSz Aktuális program:
2018.06.20.
010203040506070809101112131415161718192021222324252627282930

HÍRLEVÉL

Név:
E-mail cím:
Feliratkozom az alábbi hírlevelekre:
MEDIAWAVE
MEDIAWAVE webTV
Passport Control
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:
KÉPAJÁNLÓ

ARCHÍV - Passport Control 1-41. - MEDIAWAVE Művészeti Műhelyek :: FELHÍVÁS - PC 39 - NYÁRI BEREK - " Mediawave Nyári Művészeti és Közösségi Tábor, Somogyfajsz, 2016. július 17-24. :: KÖZÖSSÉGI REGGELI ÉS EGYÉB JÓ TANÁCSOK

KÖZÖSSÉGI REGGELI

(ha van kedved a pénzmentes világot gyakrolni):


A kedvezményes és a nem kedvezményes részvételi díj is csökken (műhelyenként más és más mértékben), ha részt kívánsz/mersz venni "közösségi reggeli" kezdeményezésünkben.

 

Ennek alapfeltétele, hogy hozol a közösbe kellő mennyiségű (ellátásért felelős kollégánk bólogat vagy csóválja a fejét döntésként), reggeliként fogyasztható tartós élelmiszert. E formának akkor van gyakorlati jelentősége számodra, ha nem boltban vásárolod azokat, hanem a család, a nagyi házi termékei azok. Pár tipp: kolbász, sonka, szalonna, sajt, méz, lekvár, zöldség, gyümölcs, és bármi ehető házitermék.


A kísérleti megoldásnak természetesen megvan az a veszélye, kockázata, hogy kevesen akarnak benne részt venni, vagy mindenki csak lekvárt hoz bele, stb.

 

Ezért gondold át és ha előzetesen tudod jelezni mit hozol (a komment rovatba beírhatod mennyiségi megjelöléssel), akkor esetleg már előre is látható lesz számunkra működőképes lesz-e a rendszer? És még időben eldönthetjük lesz-e vagy sem!


Az mindenesetre biztos, hogy sikere esetén számodra pénzkímélőbb megoldást jelent. Másrészt a közös étkezés, egymás kinálgatása fokozza a közösségben való munkálkodás örömét és a kapcsolatok gyorsabb elmélyülését.

 

Gondolkozz el rajta!

 

 

 

HA TEHETED, HOZZ KERÉKPÁRT!

 

A természetvédelmi park nagy területen fekszik (200 hektár). Függetlenül attól, hogy milyen műhelybe jelentkezel, esetlegesen segítségedre lehet a környezetterhelést nem jelentő, de a gyorsabb mozgást elősegítő bicikli. Egyébként gyalogosan közlekedhetsz és a terület sok részén nem is lehet máshogy!

Kérjük, írja meg véleményét:
Név: Szöveg:
E-mail:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

KERESŐ


      
KIEMELT HÍREK
TAGSÁGOK
PARTNER OLDALAK