www.mediawave.hu | www.mediawavefestival.hu | www.romerhaz.eu | www.filmfundgyor.eu
etnik Archív
2023. december PSzVHKSzCsPSzVHKSzCsPSzVHKSzCsPSzVHKSzCsPSzV Aktuális program:
2023.12.02.
01020304050607080910111213141516171819202122232425262728293031

HÍRLEVÉL

Név:
E-mail cím:
Feliratkozom az alábbi hírlevelekre:
MEDIAWAVE
MEDIAWAVE webTV
Passport Control
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:
KÉPAJÁNLÓ

ARCHÍV - Passport Control 1-46. - MEDIAWAVE Művészeti Műhelyek :: FELHÍVÁS - PC 43-44 NYÁRI MŰVÉSZETI & KÖZÖSSÉGI MŰHELYEK 2018 :: KÖZÖSSÉGI ASZTALOK - reggeli/vacsora & bicikli & cserebere

 

 

KÖZÖSSÉGI ASZTALOK

közösségi reggeli & vacsorai bográcsközösség
 

A kedvezményes és a nem kedvezményes részvételi díj is csökken (műhelyenként más és más mértékben), ha részt kívánsz/mersz venni "közösségi reggeli" vagy bográcsos vacsora kezdeményezésünkben.


Ennek alapfeltétele, hogy hozol a közösbe kellő mennyiségű, reggeliként fogyasztható tartós élelmiszert, esetleg bográcsba szánt betétet. E formának akkor van gyakorlati jelentősége számodra, ha nem boltban vásárolod a hozottakat, hanem a család, pl. a nagyi házi termékei azok. Pár tipp: kolbász, sonka, szalonna, sajt, méz, lekvár, zöldség, gyümölcs, és bármi ehető vagy bográcsba rakható házi termék.

 

Gondolhatnánk, hogy e kísérleti megoldásnak megvan a maga veszélye, kockázata, hogy kevesen akarnak benne részt venni, vagy mindenki csak lekvárt hoz bele, stb. De szerencsére tavaly és tavalyelőtt a reggelivel nem így történt. Az általunk a tanároknak biztosított alapétkeken kívül, amelyekből beszállásod esetén természetesen Te is fogyaszthatsz, meglehetősen választékos reggeli állt össze. Reméljük a továbbiakban is így lesz.


Ezért gondold át és ha előzetesen tudod jelezni mit hozol (a komment rovatba beírhatod mennyiségi megjelöléssel), akkor esetleg már előre is látható lesz számunkra, hogy idén is működőképes lesz-e a már kipróbált rendszer? És még időben eldönthetjük, és jelezhetjük feléd, hogy működik-e vagy sem!

 

Az utóbbi két évben már alakultak vacsora- vagy  bográcsközösségek, akár az otthonról hozott étkekből, a helyben fogott halból, a boltban vásároltakból, de voltak akik összedobták a nyersanyagok árát és együtt fogyasztották el a finom étkeket. Erre most is nyilik lehetőség, segíteni fogjuk a bográcsközösségek szervezését.

 

Az mindenesetre biztos, hogy e közösségi étkezések sikere számodra pénzkímélőbb megoldást jelenthet. De nélküled nem fog működni. Másrészt a közös étkezés, egymás kinálgatása fokozza a közösségben való munkálkodás örömét és a kapcsolatok gyorsabb elmélyülését.

 

A környezettudatosság jegyében az étkezéshez feltétlen hozz magaddal tányért, poharat és evőeszközöket!!! Helyben nem fogsz kapni!!!


Gondolkozz el rajta!

 

 

HA TEHETED, HOZZ KERÉKPÁRT!


A természetvédelmi park nagy területen fekszik (200 hektár). Függetlenül attól, hogy milyen műhelybe jelentkezel, esetlegesen segítségedre lehet a környezetterhelést nem jelentő, de a gyorsabb mozgást elősegítő bicikli. Egyébként gyalogosan közlekedhetsz és a terület sok részén nem is lehet máshogy!

 

 

 

CSEREBERE

 

MÁR 6-7 éve gyakoroljuk a csereberét a Mediawave különböző rendezvényein (Tartóshullám, Komárom, Ördögkatlan Fesztivál, Kisharsány). Többször leírtuk ennek szellemiségét és miért is érdemes "csinálni". Mi mindenesetre készülünk rá! Ne feledd, ha hozol, viszel!

 

Akit érdekel az idea, itt olvashat róluk.

 

Ossza meg ismerőseivel:
KERESŐ


      
KIEMELT HÍREK
2023.06.25. 015:05

Görög filmműhely-vezetők a somogyfajszi táborban

Két görög filmes műhelyvezető is lesz idén a Passport Controll - Nyári Berek Művészeti Műhelyek és Közösségi Együttléten. Karina Logothetis filmrendező és Vasilis Zlatanos sound designer idén elnyerték a legeredetibb kisjátékfilm díját a 33. alkalommal megrendezett Mediawave Filmszemlén, a Kavics (er. Pebble) című filmmel.

2023.05.12. 017:02

PÜNKÖSDI IMPROVIZÁCIÓK - találkozó Ravazdon

Május végén (május 26-28) jön a következő idei Mediawave fokozat Pünkösdi improvizációk címmel, amely a "klasszikus" Mediawave jazz, színházi, táncos és közösségi vonalát szándékozik feleleveníteni a ravazdi Őrhegy udvarházban. A program ide kattintva érhető el.

 

TAGSÁGOK
PARTNER OLDALAK