www.mediawave.hu | www.mediawavefestival.hu | www.romerhaz.eu | www.filmfundgyor.eu
etnik Archív
2022. augusztus HKSzCsPSzVHKSzCsPSzVHKSzCsPSzVHKSzCsPSzVHKSz Aktuális program:
2022.08.18.
01020304050607080910111213141516171819202122232425262728293031

HÍRLEVÉL

Név:
E-mail cím:
Feliratkozom az alábbi hírlevelekre:
MEDIAWAVE
MEDIAWAVE webTV
Passport Control
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:
KÉPAJÁNLÓ

ARCHÍV - Passport Control 1-46. - MEDIAWAVE Művészeti Műhelyek :: FELHÍVÁS - PC 43-44 NYÁRI MŰVÉSZETI & KÖZÖSSÉGI MŰHELYEK 2018 :: KÖZÖSSÉGI BÜFÉ

 

KÖZÖSSÉGI BÜFÉ

 

Úgy hírlik, ismét forró nyár várható. Legalábbis tavaly és előtte az volt... napközben és este is nagyon fogyott a hideg sör, gyöngyöző fröccs, a gyümölcsökkel megspékelt limonádé, szörp... Azonban kedvenc büféseink tavaly - egyéb elfoglaltságaik miatt - nem tudnak jönni közénk... Jó alkalmat adott ez arra, hogy közösségi alapú működésünket kiegészítsük egy közösségi, önkiszolgáló büfével.

 

Sokan fejezték ki kétségüket e kísérleti forma működőképességével kapcsolatosan... de számunkra is meglepően, Tibi és Józsi ráfigyelésével, meglepően jól működött. Idén továbbfejlesszük a rendszert, mert az azért egyértelmen kiderült, hogy külön kell választani a felnőtt (sör, bor) és gyermek (szörp) verziót. A felnőtt tud önállóan működni, míg a gyermekeknek időnként kell a segítség.

 

Persze új év, új helyzet... Mindenesetre, ha két nap után kiderül, hogy mégsem működik, akkor bezárjuk az önkiszolgáló verziót és attól kezdve mindenkinek magának kell megoldania szükségleteinek kielégítését. És az is egy tanulság lesz. Valamint a környezettudatosság jegyében is szeretnénk előre lépni és tovább csökkenteni a Somogyfajszon képződő szemét mennyiségét.

 

 

A közösségi büfé működése két szálon fog futni:

 

SÖR - FRÖCCS

 

Ezen alapszomjoltók készleten tartására alapot képezünk. Aki részt akar venni benne, az az első nap befizethet az alapba 200.-Ft-ot, amelyből beszerezzük az alapkészletet/alaphordót. A 200.-Ft-ról a büféközösség tagja kap egy ugyanannyit érő jegyet, amelyet az első körben, a nyitóbulin lefogyaszthat. Ezután már csak pénzérme bedobásával lehet folytatni a fogyasztás.

 

A következő egységárak várhatók:

 

- egy korsó 200.-Ft, pohár 100.-Ft

 

- 1 dl bor 100.-Ft (amelyben benne van a szóda ára is)

 

(de fontos változás, hogy mindenkinek kell poharat hozni magával, műanyagpohár használatát a környezettudatosság jegyében nem javasoljuk!!!)

 

 

SZÖRP - LIMONÁDÉ

A szörp és limonádé rendszert a gyermekes családok felnőtt tagjai fogják kezelni. És annak közösségi működését is ők alakítják ki.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PÁLINKA ÉS EGYÉB SPECIÁLIS ITALOK

Ezekre központilag nem készülünk, cserebere tárgyát képezik. De érdemes rá készülni, egymást barátkozás céljából kinálgatni.

 

 

 

Kérjük, írja meg véleményét:
Név: Szöveg:
E-mail:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

KERESŐ


      
KIEMELT HÍREK
TAGSÁGOK
PARTNER OLDALAK