www.mediawave.hu | www.mediawavefestival.hu | www.romerhaz.eu | www.filmfundgyor.eu
etnik Archív
2023. december PSzVHKSzCsPSzVHKSzCsPSzVHKSzCsPSzVHKSzCsPSzV Aktuális program:
2023.12.07.
01020304050607080910111213141516171819202122232425262728293031

HÍRLEVÉL

Név:
E-mail cím:
Feliratkozom az alábbi hírlevelekre:
MEDIAWAVE
MEDIAWAVE webTV
Passport Control
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:
KÉPAJÁNLÓ

VÉLEMÉNYEK, TÖRTÉNETEK, FOTÓK, VIDEÓK - NYÁRI BEREK Mediawave Nyári Tábor 2018 :: Sándor József Péter Alkotász és Samu Eszter véleménye

 

Sándor József Péter Alkotász és Samu Eszter véleménye

(Tényő)

 

A nyári berek a mi számunkra is nagyon jól telt. Sok jót elmondhatok, de most én is úgy kezdem, ahogy Jenő szerdán amikor mi odaértünk, ő a tányérokat rakta ki a padra és egyéb hibákról is beszélt. Bennem ami megfogalmazódott, hogy sok szempontból több tisztelet kellene, mindjárt az első délelőtt odajött egy kisfiú azt mondta, úgysem tudsz megfogni és belém rúgott egyet, megoldottam a problémát a lényeg nem is az hogy velem hogy viselkedett, de szerintem egy közösségben senkinek nem szabad megengedni, hogy a többieket terrorizálja, bántalmazza még akkor se ha csak egy kiskölyökről van szó. A másik a tisztelettel kapcsolatban nem hiszem hogy bárkinek szabad volna leszólni a többiek munkáját, főleg ha át sem látja, hogy mi is az a munka. A harmadik amikor valakik a rendkívül színvonalas előadásukkal, zenéjükkel megtisztelnek bennünk, mi is tiszteljük meg azzal, hogy nem hangoskodunk.


Még egy gondolat, azt hiszem a nyári berek egyik célja az hogy jól érezzük magunkat a másik, hogy egyfajta utat mutassunk másoknak is ezért nem gondolom, hogy a képek, filmek megosztása káros lehet úgy gondolom, hogy ez után is csak olyan jöhet aki előre regisztrált az pedig a szervezőkön múlik, hogy hányan jelentkezhetnek.


Még egy kérés a végére, akinek van fotója az idei mediawaves "párhuzamos kultúráért" díjtárgyairól kérem küldjön nekünk, vagy tegye közzé!

 

Szeretettel és tisztelettel:


Sándor József Péter Alkotász

 

Ossza meg ismerőseivel:
Kérjük, írja meg véleményét:
Név: Szöveg:
E-mail:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

KERESŐ


      
KIEMELT HÍREK
2023.06.25. 015:05

Görög filmműhely-vezetők a somogyfajszi táborban

Két görög filmes műhelyvezető is lesz idén a Passport Controll - Nyári Berek Művészeti Műhelyek és Közösségi Együttléten. Karina Logothetis filmrendező és Vasilis Zlatanos sound designer idén elnyerték a legeredetibb kisjátékfilm díját a 33. alkalommal megrendezett Mediawave Filmszemlén, a Kavics (er. Pebble) című filmmel.

2023.05.12. 017:02

PÜNKÖSDI IMPROVIZÁCIÓK - találkozó Ravazdon

Május végén (május 26-28) jön a következő idei Mediawave fokozat Pünkösdi improvizációk címmel, amely a "klasszikus" Mediawave jazz, színházi, táncos és közösségi vonalát szándékozik feleleveníteni a ravazdi Őrhegy udvarházban. A program ide kattintva érhető el.

 

TAGSÁGOK
PARTNER OLDALAK