www.mediawave.hu | www.mediawavefestival.hu | www.romerhaz.eu | www.filmfundgyor.eu
etnik Archív
2018. December SaSuMoTuWeThFrSaSuMoTuWeThFrSaSuMoTuWeThFrSaSuMoTuWeThFrSaSuMo Actual program:
2018-12-13
01020304050607080910111213141516171819202122232425262728293031

Newsletter

Name:
E-mail address:
I subscribe for the following newsletters:
MEDIAWAVE
MEDIAWAVE webTV
Passport Control
Modifying data unsubscription or resending activation:
RANDOM PICTURES

VÉLEMÉNYEK, TÖRTÉNETEK, FOTÓK, VIDEÓK - NYÁRI BEREK Mediawave Nyári Tábor 2018 :: Sándor József Péter Alkotász és Samu Eszter véleménye

 

Sándor József Péter Alkotász és Samu Eszter véleménye

(Tényő)

 

A nyári berek a mi számunkra is nagyon jól telt. Sok jót elmondhatok, de most én is úgy kezdem, ahogy Jenő szerdán amikor mi odaértünk, ő a tányérokat rakta ki a padra és egyéb hibákról is beszélt. Bennem ami megfogalmazódott, hogy sok szempontból több tisztelet kellene, mindjárt az első délelőtt odajött egy kisfiú azt mondta, úgysem tudsz megfogni és belém rúgott egyet, megoldottam a problémát a lényeg nem is az hogy velem hogy viselkedett, de szerintem egy közösségben senkinek nem szabad megengedni, hogy a többieket terrorizálja, bántalmazza még akkor se ha csak egy kiskölyökről van szó. A másik a tisztelettel kapcsolatban nem hiszem hogy bárkinek szabad volna leszólni a többiek munkáját, főleg ha át sem látja, hogy mi is az a munka. A harmadik amikor valakik a rendkívül színvonalas előadásukkal, zenéjükkel megtisztelnek bennünk, mi is tiszteljük meg azzal, hogy nem hangoskodunk.


Még egy gondolat, azt hiszem a nyári berek egyik célja az hogy jól érezzük magunkat a másik, hogy egyfajta utat mutassunk másoknak is ezért nem gondolom, hogy a képek, filmek megosztása káros lehet úgy gondolom, hogy ez után is csak olyan jöhet aki előre regisztrált az pedig a szervezőkön múlik, hogy hányan jelentkezhetnek.


Még egy kérés a végére, akinek van fotója az idei mediawaves "párhuzamos kultúráért" díjtárgyairól kérem küldjön nekünk, vagy tegye közzé!

 

Szeretettel és tisztelettel:


Sándor József Péter Alkotász

 

Ossza meg ismerőseivel:
Please send us your comment:
Name: Text:
E-mail:
Please, write here the characters you can see in the picture:

SEARCH


      
MEMBERSHIPS
PARTNER OLDALAK