www.mediawave.hu | www.mediawavefestival.hu | www.romerhaz.eu | www.filmfundgyor.eu
etnik Archív
2019. július HKSzCsPSzVHKSzCsPSzVHKSzCsPSzVHKSzCsPSzVHKSz Aktuális program:
2019.07.18.
01020304050607080910111213141516171819202122232425262728293031

HÍRLEVÉL

Név:
E-mail cím:
Feliratkozom az alábbi hírlevelekre:
MEDIAWAVE
MEDIAWAVE webTV
Passport Control
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:
KÉPAJÁNLÓ

KÉPGALÉRIA

IRINA LAPOVA (Novoszibirszk, Oroszország)

E-mail: irina-lapova@yandex.ru

Rövid szakmai életrajz:

Szül. év: 1982
Iskola: Novoszibirszki Állami Közgazdaságtudom. és Államigazg. Egyetem - Filozófia szak
Érdeklődési kör:
Ha jól értettem, ez a nyári alkotótábor fotós részről leginkább az analóg és hagyományos /retro-jell./ fotózási technikákra fog fókuszálni. Ez felel meg nekem leginkább, tekintve, hogy nagyvárosi közegben bonyolult és nehézkes ebben a fotózási módszerben elmélyedni. Részemről a fotográfia fekete-fehérségének szépségében, esztétikumában szeretnék mégjobban elmélyedni.
Azt gondolom, talán mondhatom, hogy jó alapot szereztem az eddigiekben fotózás terén - három alkalommal is részt vettem már Mediawave workshopon. Ezen felül odahaza céges megrendeléseket szoktam fotósként elvállalni.
Azért szeretnék visszamenni idén is, mert ez a tábor mindig nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy megosszunk egymással ötleteket, valamint tapasztalatokat és érzelmeket tehetséges művészekkek és profi szakemberekkel. Jó alkalom nyílik itt, hogy mégjobban koncentrálhassak a fotózás folyamatára, és arra is, hogy valójában mi is a fotó. Továbbá, hogy barátokkal, szép emberekkel találkozzam.
Fotóterv:
Amennyire a nagyszüleim fényképalbumán keresztül láttam, szeretném a régivágású falunak azt a hangulatát megragadni, amelyre akkor asszociálunk, mikor visszaemlékszünk, milyen is volt mindez, ez a hely, mikor gyermekkorunkban idelátogattunk. Felhasználva mindehhez az emberek emlékeit, visszaemlékezéseit pl. a hajdanvolt mindennapokról - nem az angol, hanem a fényképek, a fényképezőgép nyelvén.
Megpróbálok majd hagyományos fényképkészítési eljárásokkal dolgozni, analóg ill. digitális technikát is, utánozva, mesterségesen létrehozva azon is a régi fotográfiák szemcsés hatását.
De a témán belül egyéb utakon is gondolkodom még.

kommentek,
értékelések
kommentek,
értékelések
kommentek,
értékelések
Ossza meg ismerőseivel:
Kérjük, írja meg véleményét:
Név: Szöveg:
E-mail:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

KERESŐ


      
KIEMELT HÍREK
TAGSÁGOK
PARTNER OLDALAK