www.mediawave.hu | www.mediawavefestival.hu | www.romerhaz.eu | www.filmfundgyor.eu
etnik Archív
2024. március PSzVHKSzCsPSzVHKSzCsPSzVHKSzCsPSzVHKSzCsPSzV Aktuális program:
2024.03.02.
01020304050607080910111213141516171819202122232425262728293031

HÍRLEVÉL

Név:
E-mail cím:
Feliratkozom az alábbi hírlevelekre:
MEDIAWAVE
MEDIAWAVE webTV
Passport Control
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:
KÉPAJÁNLÓ

KÉPGALÉRIA

ELENA KILINA (Novoszibirszk, Oroszország)

E-mail: lena.kilina@gmail.com

Rövid szakmai életrajz:
Szül.év:
1986

Iskola: Novoszibirszki Állami Egyetem

Érdeklődési kör:
Azért érdekel a fotóművészet, mert ez valóban lehetőséget nyújt arra, hogy saját gondolataimat és ötleteimet a legigazabb módon fogalmazzam meg, úgy ahogy az a leginkább passzol hozzájuk. Gondolataid vizuális előadása, bemutatása ennek a művészeti területnek egyik legfontosabb oldala. Tehát azt mondanám, legelsősorban a mindennapi, szokványos élet dokumentálását részesítem előnyben. Valamint különféle fotogén, szépen fényképezhető embereknek az arcát. ha pedig a nyári alkotótáborban részt veszek, szeretnék dokumentarista színpadfotókat készíteni.

Azért szeretnék eljönni a Ravazdi Nyári Táborba, mert nagszerű alkalmat ad arra, hogy megvalósítsam a fotózássl kapcsolatos ötleteimet, élve azzal a kíváló lehetőséggel is, hogy profi fotósokkal tanuljak, ill. tőlük tanuljak. Úgy vélem, ez a jellegű fotós-műhelymunka a tanítás-tanulás területén igen hatékony.

Valamint az áprilisi tapasztalataimból kiindulva, mikoris volt alkalmam részt venni a Mediawave PASSPORT CONTROL'2008 workshopján is, az a szilárd megyőződésem, hogy a nyári tábor egy igazán jó hely arra, hogy fontos és érdekes terveket valósítsunk meg.
Fotóterv:
'Az én kis falum' egy olyan téma, mely legjobban régies fekete-fehér fotókon keresztül valósítható meg, olyan jelleggel, amely megmutatja a falusi környezet igazi valóját. Ez az ötlet is kell hogy utaljon egyfajta "kis falusiaskás" viselkedésre, életvitelre, úgy mint a falu díszítőmotívumaiban megjelenő apró részletekre, melyek a fotók számára a legvonzóbb "alapanyagok".  Ezt a témát a helyi emberekkel szeretném megvalósítani, merthisz majd' minden helyi arc egyben az adott hely legfőbb jellegzetessége és indoka.

Ezen felül szeretnék néhány random képet is csinálni olyan tárgyakról, készségekről, melyek a falu egy-egy házához és annak lakóihoz tartoznak.

kommentek,
értékelések
kommentek,
értékelések
kommentek,
értékelések
kommentek,
értékelések
kommentek,
értékelések
kommentek,
értékelések
kommentek,
értékelések
kommentek,
értékelések
kommentek,
értékelések
Ossza meg ismerőseivel:
Kérjük, írja meg véleményét:
Név: Szöveg:
E-mail:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:

KERESŐ


      
KIEMELT HÍREK
2023.06.25. 015:05

Görög filmműhely-vezetők a somogyfajszi táborban

Két görög filmes műhelyvezető is lesz idén a Passport Controll - Nyári Berek Művészeti Műhelyek és Közösségi Együttléten. Karina Logothetis filmrendező és Vasilis Zlatanos sound designer idén elnyerték a legeredetibb kisjátékfilm díját a 33. alkalommal megrendezett Mediawave Filmszemlén, a Kavics (er. Pebble) című filmmel.

2023.05.12. 017:02

PÜNKÖSDI IMPROVIZÁCIÓK - találkozó Ravazdon

Május végén (május 26-28) jön a következő idei Mediawave fokozat Pünkösdi improvizációk címmel, amely a "klasszikus" Mediawave jazz, színházi, táncos és közösségi vonalát szándékozik feleleveníteni a ravazdi Őrhegy udvarházban. A program ide kattintva érhető el.

 

TAGSÁGOK
PARTNER OLDALAK